Bestuursberichten...

 • Graag uw contactgegevens, met name uw email adres, updaten in mijnNBF.nl, als u uw inloggegevens niet (meer) weet... stuur vanaf uw huidige email adres een bericht naar ledenadministratie@bowlingdenbosch.nl of voorzitter@bowlingdenbosch.nl
 • Vergeet niet tijdig te betalen. Betalingen die na 25 augustus zijn ontvangen, zijn te laat. U mag dan pas na betalen van een boete starten met de competitie.

2e Nacht van de BVDB

DE 2e NACHT VAN DE BVDB

 

We gaan de 2e nacht van de BVDB organiseren. Blokkeer alvast de volgende nacht in uw agenda

 

3 en 4 oktober 2015 

 

Inschrijving wordt geopend op dinsdag 26 mei om 21.00 op het prikbord in de bowling. Inschrijven kan tot en met 14 septenber 21.00 [inschrijven verplicht tot betaling, tenzij een ander team wordt gevonden]

 • Deelname staat open voor senior leden van de BV Den Bosch die op 1 september lid zijn van de BV Den Bosch èn voor senior leden van de SBBL, waarbij je voor het seizoen 2015-2016 moet zijn ingeschreven als speler van een team voor de SBBL league.
 • Deelname kost Eur 125,= per team
 • Maximaal 16 teams
 • Doorgang bij 14 ingeschreven teams
 • Per team minimaal 3 personen. Wij adviseren 4 teamleden
 • We starten met bowlen om 0.30 uur
 • We stoppen met bowlen om +/- 8.00 uur
 • We bowlen 10 games (europees systeem)
 • We eindigen met een gezamenlijk ontbijt met prijsuitreiking. (inclusief in de inschrijfgelden)

De teams die voor mei hadden ingeschreven staan nog steeds ingeschreven. Hierbij de opmerking dat 1 team zich heeft laten verwijderen van de inschrijvingslijst. Dat betekend dat er momenteel nog plaats is voor 10 nieuwe teams. 

 

Let op voor supporters. Tussen 02.00 en 07.00 zijn de deuren van de bowling " op slot". Toegang tussen deze tijdstippen alleen voor leden van de BV Den Bosch en gezinsleden van de spelers.

 

Zoals ook bij de 1e Nacht zal het voor spelers mogelijk zijn om bij het bowlinghuis een polsbandje te kopen. Hiermee kun je voor Eur 25,= gedurende de nacht drank krijgen (koffie, thee, frisdrank en bier)

AGENDA

September

19 :: Open Huis BowlingVerening Den Bosch

 

Oktober

03/04 :: 2e Nacht van de BVDB

 

November

08 :: Memorial Trophy

 

December 2015

12/13  :: Bossche Kampioenschappen Senioren

 

Maart 2016

12  :: Bossche Kampioenschappen Jeugd

Dinsdag League

De Dinsdag 'Laat' League zal komend jaar voor het eerst sinds vele jaren niet meer in een four-men formatie spelen. De leauge heeft besloten om over te schakelen naar een trio formatie.

Dat betekend dat er nog 3 spelers op de baan staan per team en dus ook maximaal 3 reserve spelers op de lijst mogen worden gezet.

 

Daarbij, en dat was de hoofdreden, is de league dus minder laat klaar op de dinsdag avond. Met dat voordeel en de wat kleinere teams hoopt men de league weer vol te krijgen.

 

Momenteel is er ruimte voor nieuwe teams of nieuwe spelers. Voor meer informatie, neem contact op met Marco Beetstra.

 

Donderdag League

Nieuwe opzet donderdagavond league

 

In het volgende seizoen wordt de donderdag anders opgezet dan het nu is. Volgend jaar zal de league twee trio-leagues tegelijk hebben. Een handicap en een scratchleague tegelijkertijd.

 

Dit werkt als volgt:

Er word gespeeld met een handicapleague (70%van 200 met een max van 50) met Man-to-Man. Waarbij een totaal aantal punten van 13 per avond gescoord kan worden.

 

Maar de gegooide score word ook gebruikt om een gewone scratchleague van te maken. Waarbij er 4 punten per avond gescoord kunnen worden.

 

Hierdoor ontstaan 2 leagues in een leagues in 1. Waarbij er twee verschillende teams kampioen kunnen worden. En wordt het een league interessant voor de scratchspelers en voor de handicapspelers.

 

Dus wil je gaan spelen in en scratch league of in een handicapleague. Ben je van harte welkom op de donderdagavond league.  

Standen Huisleague

Foto's

Open Huis - 19 sept 2015

Op zaterdag 19 september organiseert BV Den Bosch samen met Bowling- & Parycentrum de Maaspoort een open huis.

Wij willen mensen de gelegenheid geven om kennis te komen maken met de bowlingsport. Dan doen dit jaar in plaats van onze deelname aan het MaasSport event.

 

Het open huis zal worden gepromoot via de bowling, regionale media en natuurlijk de social media. Wij hopen op een grote opkomst en natuurlijk nieuwe leden voor de bowling vereniging.

 

Hieronder een eerste opzet van het programma:

 

Clinics (45 minuten)

 • 13.15 – 14.00     kleine jeugd 7 – 12 jaar
 • 13.15 – 14.00     grote jeugd 12 – 18 jaar
 • 14.30 – 15.15     senioren
 • 14.30 – 15.15     50+

Demonstratie wedstrijd

 • 15.45 – 16.30     demonstratie wedstrijd

Rondleiding (45 minuten)

 • 13.30     bowling voorkant, bowling achterkant, monteurshok, keuken
 • 14.30     bowling voorkant, bowling achterkant, monteurshok, keuken
 • 15.30     bowling voorkant, bowling achterkant, monteurshok, keuken

HIER INSCHRIJVEN

De Pen...

Er is een nieuwe pen verschenen!

 

De Pen is ontvangen van Harrie Blom en weer overgedragen aan Jan van Woerden. Het verhaal van Harrie staat nu op de site (klik op de link hieronder).

We hopen dat Jan van Woerden eind november zijn verhaal naar ons stuurt.

 

Klik hier voor De Pen

Als u nog andere bijzondere foto's heeft, stuur ze naar fotograaf@bowlingdenbosch.nl en ze komen op de site. Als er meer leuke foto's worden ingestuurd, zullen deze in een "carousel" worden gezet.

Oliepatroon

Het nieuwe seizoen wordt gestart op een nieuw oliepatroon genaamd Stone Street.

 

Meer informatie over dit oliepatroon is te vinden via deze link.

50+ Bowlen

Ondanks dat de 50+ bowlers op de dinsdag en donderdag middag geen direct onderdeel zijn van onze vereniging, wordt er toch meegewerkt aan de nodige promotie van de bowlingsport voor 50-plussers.

Onderstaande flyers zijn gemaakt en worden door de organisatie van het 50+ bowlen in Den Bosch verspreid.

 

Flyer 1 / Flyer 2

 

Wilt u meer informatie over 50+ bowlen in Den Bosch, stuur een emailtje naar 50bowlen@bowlingdenbosch.nl

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.