LIVESTREAM - Kunststof banen

We kunnen live meekijken op de bowling bij het plaatsen van de kunststof banen. Via deze link kunnen we "gluren bij de buren".

Korte berichten van het bestuur...

  • Betaaldatum factuur 2014-2015: Op de factuur staat vermeld dat de factuur binnen 30 dagen van de factuur datum betaald moet worden. De facturen zijn wat later verstuurd dan gepland en dus klopt de factuur datum niet met de verzenddatum. De factuurdatum mag als 17 juni gelezen worden (ipv 4 juni) en dus is de uiterste betaald datum 17 juli. De datum waarop wij boetes gaan berekening wordt in de komende bestuursvergadering vastgesteld.

 

  • Als u besluit te gaan stoppen met bowlen laat ons dat dan voor 1 augustus weten. Dan kunnen we uw lidmaatschap tijdig bij de NBF afmelden.

 

Samenloop voor Hoop

Beste bowlingvrienden,

 

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de steun en sponsoring die wij hebben mogen ontvangen voor de aktie "Samenloop voor Hoop". De 24-uurs loop die plaatsvindt in St. Michielsgestel. De start is zaterdag 21 juni om 16.00 uur Om 23.00 uur vindt de kaarsenceremonie plaats, u bent van harte uitgenodigd om een bezoek te  brengen aan dit fijne feest voor iedereen.

Het vindt plaats op het terrein van de Ruwenberg, er is veel muziek, eten en drinken.

 

Henk en Nel de Jong

Kunststof introductie toernooi

Ter kennismaking met de kunststof banen wordt er in de maand augustus een introductie toernooi georganiseerd door het bowlinghuis.

 

Voor meer informatie klik hier.

Bijzonder....

20140516173935264ios.jpg

Als u nog andere bijzondere foto's heeft, stuur ze naar fotograaf@bowlingdenbosch.nl en ze komen op de site. Als er meer leuke foto's worden ingestuurd, zullen deze in een "carousel" worden gezet.

Dag der Kampioenen - Jeugd

Marvin ter Horst wint de Dag der Kampioenen bij de Jongens Junioren met een finale gemiddelde van 242!

 

Met games van 275, 236, 246 en 211 wist Marvin zijn laatste jeugdtoernooi te winnen.

 

Jade Kaldenberg wist in de finale haar 5e plaats uit de voorronde te behouden.

Finale Jeugd Trio League

Zaterdag 24 mei is de finale van de NJTL gespeeld. Via een knappe 1733 (3 games) wist Maaspoort 1 zicht te plaatsen voor de kruisfinales.

Met games van 627 (winst op Maarssen) en 623 (winst op Tilburg) werd vervolgens de finale bereikt.

 

In de finale werd helaas verloren (518 vs 592) van 's-Herenberg. Daarmee werd Maaspoort dus 2e met een dagggemiddelde van 192,5). Team Maaspoort eindigde hiermee voor het 6e jaar op rij in de top-3!

 

Deze prestatie is er een op trots op te zijn, gedurende het seizoen  verloor het team 2 spelers. De laatste speeldagen en de finale zijn zonder reserves gespeeld door Marvin ter Horst, Colin Kitslaar en Thijs Assmann. gecoached door Stephan Bruinooge. 

 

Foto van het team volgt spoedig.

Nationale League nieuws

De Pen...

De laatste uitgebrachte versie van "De Pen..." staat weer op de site. Met dank aan het archief van Henk de Jong kon zijn verhaal terug geplaatst worden. Nu nog even informeren bij Henk wie de nieuwe pen moet gaan schrijven....

Klik hier voor De Pen

BVDB Memorial Trophy

De BVDB Memorial Trophy is, met het oog op de a.s. verbouwing van de bowling de Maaspoort, verzet naar september 2014.

 

Via deze lijst is te zien wie zich geplaatst hebben voor de Memorial Trophy in september 2014. Graag bericht naar voorzitter@bowlingdenbosch.nl om te laten weten of je wel of niet speelt.

Je moet in 2014-2015 wel lid zijn van de BVDB om mee te mogen spelen !

 

Hiermee zal dit het eerste toernooi op de nieuw ProLane kunststof banen gaan worden.

Meer informatie over de Memorial Trophy hier

Verbouwing "de Maaspoort"

Bowling & Partycentrum "de Maaspoort" gaat op maandag 21 juli 2014 dicht voor de verbouwing.

Dan gaat men starten met het plaatsen van de kunststof banen (ProLane). Ook de oliemachine gaat naar BowlTech voor een revisie en update van hardware en software. 

De revisie van de machines start al op 1 juni.

 

De heropening is gepland voor vrijdag 1 augustus, om 18.00 uur.