oneballposter.png
oneballprijzengeld.png
oneballformat.png

Corona afspraken

Het nieuwe seizoen begint met een aantal nieuwe en soms wat ongemakkelijke, maar wel noodzakelijke afspraken. Waarbij de belangrijkste afspraak is, wordt en blijft: blijf uw gezond verstand gebruiken en houdt zoveel mogelijk afstand tot elkaar en voorkom onnodig (fysiek) contact!

  • Wie zich niet goed voelt; hoestig is en/of koortsig is: blijft thuis!
  • Als er bij u huisgenoten zijn met deze klachten: blijf thuis!
  • Heeft u of een van uw huisgenoten Corona: blijf thuis!
  • Het bowlinghuis zorgen voor intekenlijsten voor registratie van de aanwezigheid in de horeca. Daar is het huis toe verplicht.
  • Het van belang om vóór en ná het bowlen op een stoel te zitten, het is niet toegestaan om aan de bar te hangen. Gasten in de horeca moeten zitten. Helaas, dat is een verplichting waaraan het bowlinghuis moet voldoen om open te zijn en blijven. Laten we daar dus met zijn allen aan meewerken.
coronamaatregelennbf.png

CONTRIBUTIE FACTUREN & ADRES WIJZIGINGEN

We hebben gemerkt dat sommige leden melding maken van het feit dat ze de factuur niet op hun nieuwe adres hebben ontvangen.. echter als wij geen adres wijziging ontvangen kunnen wij niets aanpassen en komen zowel de facturen als het bowling sport magazine niet meer aan.

Heeft u een wijziging in uw adres gegevens of een wijziging van u email adres? Geef dat dan aan ons door via ledenadministratie@bowlingdenbosch.nl of persoon aan een van de bestuursleden in de bowling.

Mocht u uw contributie van de NBF/BVDB nog niet betaald of nog niet ingepland hebben in uw banksysteem, deze dient voor 14 september op onze rekening te staan.

 

ONE ball tournament ** Den Bosch

Van 3 tot en met 11 oktober wordt het uitgesteld ONE BALL TOURNAMENT in Den Bosch gespeeld. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar. Neem contact op met Marco de Bruijn voor inschrijvingen en check de bijlage met de toernooi flyer.

 

SPONSORACTIE PLUS – MAASPOORT

Via de PLUS supermarkten in Maaspoort doet de Bowling Vereniging Den Bosch mee aan een sponsoractie. De spelregels zijn best simpel:

In de periode startend op zondag 14-06-2020 tot en met zaterdag 05-09-2020 ontvangt iedere klant van PLUS Maaspoort bij elke € 10,- aan boodschappen een sponsormunt. De klant kiest de vereniging uit aan wie hij of zij de sponsormunten wil schenken. Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsormunten een bedrag van € 5000,00 naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld. Haal dus alles uit de kast, mobiliseer uw leden en hun familieleden en motiveer iedereen om bij PLUS Maaspoort uw vereniging te steunen! Het sponsorbedrag kan daardoor behoorlijk oplopen.

Wij zullen de stand van alle deelnemende verenigingen in onze supermarkt Plus Maaspoort en via onze facebookpagina Plus Maaspoort communiceren. Zorg daarom dat zoveel mogelijk van uw leden onze Facebookpagina liken en berichten over de actie delen.

De sponsormunten voor BV Den Bosch moeten in buis 1 worden gedeponeerd bij Plus Maaspoort. 

Heeft u wel munten, maar bent u bij de Plus in Empel of Engelen... bewaar de munten dan en neem contact op met Erik Meegdes of Diana van der Sterren.

NBF VERLOOT 10 NIEUWE BOWLINGBALLEN

Last minute bericht van de NBF – onder alle leden die lid zijn in seizoen 2020-2021 èn een het lootje uit het Bowling Sport Magazine hebben ingevuld en ingeleverd bij de vereniging (voor xx).

Voor meer informatie check de website van de NBF

https://nbf.bowlen.nl/Actueel/Nieuws/TabId/978/ArtMID/7013/ArticleID/3140/Win-een-gloednieuwe-bowlingbal-Houd-tabloid-Bowlennl-in-de-gaten.aspx

 

ONTWERPWEDSTRIJD

Verder hebben we, in deze tijd waarin we niet kunnen bowlen, een oproep aan onze creatieve leden. Wij gaan, samen met bowling Maaspoort, in het nieuwe seizoen twee borden plaatsen in de reclame ruimte die naast de banen beschikbaar is. Eén toegespitst op jeugd bowlen en één toegespitst op het bowlen bij de senioren (lees 18+ bowlers). Wie heeft er tijd en zin om een leuk ontwerp (of meerdere) te maken voor zo’n reclamebord voor onze vereniging? De maten van het bord zijn 380 cm bij 50 cm, waarvan de buitenste 2 cm leeg moeten blijven. Het bord moet op grote afstand te lezen zijn en mensen uitnodigen om bij de BVDB te komen bowlen. Alle creativiteit is welkom! Het bestuur zal uiteindelijk het/de winnende ontwerp(en) kiezen en zal hier een leuke prijs voor beschikbaar stellen.

 

Voor meer informatie, neem even contact met ons op via Erik Meegdes (voorzitter@bowlingdenbosch.nl)