image.png

NIEUWSBRIEF - 28 JUNI 2020

BINNENSPORT MAG VAN START PER 1 JULI!

Tijdens de persconferentie van 24 juni jl is het zeker: per 1 julie mag er weer binnensport worden bedreven en nog mooier per 1 september mogen we ook weer sporten zonder de 1,5m aan te moeten blijven houden tijden het sporten.

 

De 1,5m regel blijft wel in het horeca gedeelte zelf van kracht; dus aan de bar, in het restaurant en terras moeten we nog wel 1,5m in acht houden. Het klinkt erg onlogisch.. en misschien is het da took wel, maar feit is dat we het nieuwe seizoen dus mogen beginnen met een normale doubles en trio league, zonder alle bijzondere maatregelen.

 

Wie wil bowlen zal een baan moeten huren, voor meer informatie over de tarieven en de regels die in de bowling gelden verwijzen wij u naar de receptie en website van Bowling- & Partycentrum de Maaspoort http://www.demaaspoort.nl

ZOMERSPELEN

Met de vrijgave van binnensporten is de bowling gestart met de organisatie van de 1e Zomerspelen! Voor meer informatie zie de bijlage bij deze email. In het kort samengevat:

  • De zomerspelen starten per donderdag 2 juli 2020
  • Er wordt gespeeld om dinsdag en donderdag avond, per avond 2 series
  • Per serie maximaal 16 personen
  • Graag online aanmelden via www.demaaspoort.nl of per email via zomerleague@demaaspoort.nl
  • Halve finale èn Finale op donderdag 27 augustus
  • Deelname kosten: €10,00 per persoon per speelavond (€9 baanhuur + €1 prijzengeld/finalegeld).

SPONSORACTIE PLUS – MAASPOORT

Via de PLUS supermarkten in Maaspoort doet de Bowling Vereniging Den Bosch mee aan een sponsoractie. De spelregels zijn best simpel:

 

In de periode startend op zondag 14-06-2020 tot en met zaterdag 05-09-2020 ontvangt iedere klant van PLUS Maaspoort bij elke € 10,- aan boodschappen een sponsormunt. De klant kiest de vereniging uit aan wie hij of zij de sponsormunten wil schenken. Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsormunten een bedrag van € 5000,00 naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld. Haal dus alles uit de kast, mobiliseer uw leden en hun familieleden en motiveer iedereen om bij PLUS Maaspoort uw vereniging te steunen! Het sponsorbedrag kan daardoor behoorlijk oplopen.

 

Wij zullen de stand van alle deelnemende verenigingen in onze supermarkt Plus Maaspoort en via onze facebookpagina Plus Maaspoort communiceren. Zorg daarom dat zoveel mogelijk van uw leden onze Facebookpagina liken en berichten over de actie delen.

 

De sponsormunten voor BV Den Bosch moeten in buis 1 worden gedeponeerd bij Plus Maaspoort. 

Heeft u wel munten, maar bent u bij de Plus in Empel of Engelen... bewaar de munten dan en neem contact op met Erik Meegdes of Diana van der Sterren.

SEIZOEN 2020/2021 - INSCHRIJFFORMULIEREN

Wij hebben al een aantal inschrijfformulieren voor het nieuwe seizoen mogen ontvangen, als wij die van uw team nog niet ontvangen hebben, neem dan even contact op met uw league-secretaris en laat weten of uw team door gaat of niet. Doordat we elkaar op dit moment niet zien, is het nog belangrijker om van uw te laten horen zodat onze leaguesecretarissen een goede planning voor het nieuwe seizoen kunnen maken.

 

SEIZOEN 2020/2021 – LEAGUE INDELING

Zoals eerder in de nieuwsbrief al vermeld mogen we de league opstarten in het oude, vertrouwde double of trio format! Uitgaande van deze wijzigingen in de RIVM richtlijnen zullen we de alternatieve league formats in de koelkast zetten en gaan we de voorbereidingen voortzetten met het normale league format.

Wij hopen spoedig alle inschrijvingen van de senioren teams te ontvangen zodat onze league secretarissen aan het werk kunnen met de nieuwe planning!

SEIZOEN 2020/2021 – CONTRIBUTIE NBF/BVDB

Met de plannen voor het nieuwe seizoen komt ook de contributie inning om de hoek kijken. We weten dat de afdracht aan de NBF dit jaar opnieuw met €5,00 omhoog gaat, deze verhoging is een vervolg op de verhoging van vorig jaar. De contributie voor de BVDB wordt geïndexeerd; dat komt neer op een verhoging van €0,30 per senior lid (€0,20 voor jeugd of 65+ leden)

 

In tegenstelling tot eerdere berichten zijn de facturen dus niet eind mei verstuurd. De facturen zijn niet verstuurd na overleg met de NBF omdat er nog enkele maatregelen en opties door de NBF moesten worden uitgewerkt. facturen worden op korte termijn gemaakt en verstuurd.

  • Aangezien we nu pas zekerheid hebben over het nieuwe seizoen is de uiterste betaaldatum voor de contributie opgeschoven naar 14 september.
  • Wie op 29 september niet betaald heeft, wordt door ons op 30 september afgemeld als lid en mag dus per 1 oktober niet meer deelnemen aan de league (tenzij u zich opnieuw aanmeld).

 

Mocht u onverhoopt besluiten om uw lidmaatschap op te zeggen (wat wij natuurlijk niet hopen) neem dan aub contact op met Jeanne Sanders ( penningmeester@bowlingdenbosch.nl) of met Erik Meegdes ( voorzitter@bowlingdenbosch.nl), zo kunnen we voorkomen dat we onnodig facturen moeten gaan sturen of mensen gaan herinneren aan de verstuurde facturen.

TAKE-IT-AWAY / AFHAALMENU BIJ B&P DE MAASPOORT

De Take-It-Away maaltijden gaan gewoon door! U kunt de bowling natuurlijk een hart onder de riem steken als u dat wilt via het vernieuwde afhaal menu dat men heeft opgesteld. Afhalen is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag.

 

Bestellingen kunnen gedaan worden via de website  https://bowlingmaaspoort.nl/#take-away of van 16:00-19:00 uur telefonisch via 073-6411665. Mochten jullie nog iets missen op de kaart of heb je al héél lang ergens anders zin in? Geef het aan en wij maken de bestelling compleet! Voor het gemak hebben we de kaart ook als bijlage toegevoegd…

ONTWERPWEDSTRIJD

Verder hebben we, in deze tijd waarin we niet kunnen bowlen, een oproep aan onze creatieve leden. Wij gaan, samen met bowling Maaspoort, in het nieuwe seizoen twee borden plaatsen in de reclame ruimte die naast de banen beschikbaar is. Eén toegespitst op jeugd bowlen en één toegespitst op het bowlen bij de senioren (lees 18+ bowlers).

 

Wie heeft er tijd en zin om een leuk ontwerp (of meerdere) te maken voor zo’n reclamebord voor onze vereniging? De maten van het bord zijn 380 cm bij 50 cm, waarvan de buitenste 2 cm leeg moeten blijven. Het bord moet op grote afstand te lezen zijn en mensen uitnodigen om bij de BVDB te komen bowlen. Alle creativiteit is welkom! Het bestuur zal uiteindelijk het/de winnende ontwerp(en) kiezen en zal hier een leuke prijs voor beschikbaar stellen.

 

Voor meer informatie, neem even contact met ons op via Erik Meegdes (voorzitter@bowlingdenbosch.nl)